Comisia de atestare
Comisia de acreditare
Comisiile de experţi
Dispoziţii, instrucţiuni
Acte normative
Nomenclator
Instituţii
Consilii
Seminare
Teze
Conducători de doctorat
Deţinători de grad
Doctoranzi
Postdoctoranzi
CNAA logo

 română | русский | english

CNAA / Teze /

Rezultatul filtrării tezelor


Teze, ce satisfac următorelor criterii:
Nr. Gr Denumire Domeniu Specialitate Data aprobării
1. D Optimizarea tehnologiei și caracterizarea calității oțetului de vin autohtontehnică 05.18.01 21.12.2022
2. D Compozitii alimentare pe baza uleiului de nucă (Juglans regia L.) rezistente la degradări oxidativetehnică 05.18.01 26.02.2021
3. D Valorificarea strugurilor nematuraţi la obţinerea compoziţiilor nutritivetehnică 05.18.01 27.09.2019
4. D Regimuri tehnologice pentru asigurarea potenţialului antioxidant al unor produse horticole la păstrare şi prelucraretehnică 05.18.01 23.11.2018
5. D Modificările biochimice şi tehnologice ale nucilor pe parcursul prelucrării şi păstrăriitehnică 05.18.01 23.11.2018
6. D Obținerea produselor alimentare noi în baza studiului proprietăţilor fizico-chimice ale ficatului de porcină şi bovinătehnică 05.18.01 16.02.2017
7. D Valorificarea şrotului de nuci şi obţinerea produselor de cofetărietehnică 05.18.01 06.10.2016
8. D Studiul influenţei unor factori tehnologici asupra valorii nutritive şi biologice a boabelor de năuttehnică 05.18.01 19.11.2015
9. D Tehnologii de obţinere a emulsiilor alimentare din amestec de uleiuri de floarea-soarelui şi seminţe de struguritehnică 05.18.01 09.10.2012
10. D Еlaborarea si argumentarea stiinţifică a tehnologiei tomatelor uscatetehnică 05.18.01 22.12.2011
11. D Proprietăţile fizico-chimice şi senzoriale ale compoziţiilor din fructe cu conţinut redus de zaharozătehnică 05.18.01 24.02.2011
12. D Cercetări privind fortificarea cu iod a uleiurilor vegetale pentru obţinerea produselor alimentaretehnică 05.18.01 18.06.2009
13. DH Principii teoretice şi practice de fortificare a alimentelor cu micronutrimente: iod, fier, calciutehnică 05.18.01 26.02.2009
14. D Cercetări privind influenţa compoziţiei şi a factorilor tehnologici asupra biodisponibilităţii fierului din produse alimentare fortificatetehnică 05.18.01 28.02.2008
15. D Impactul tratamentului tehnologic asupra proprietăţilor oxido - reducătoare a produselor din fructe conservatetehnică 05.18.01 20.12.2007
16. D Ameliorarea valorii nutritive a produselor de panificaţie prin fortifierea cu cationi de calciutehnică 05.18.01 19.04.2007
17. D Utilizarea substanţelor pectinice în obţinerea suplimentelor alimentare vegetale tehnică 05.18.01 22.12.2005