Comisia de atestare
Comisia de acreditare
Comisiile de experţi
Dispoziţii, instrucţiuni
Acte normative
Nomenclator
Instituţii
Consilii
Seminare
Teze
Conducători de doctorat
Deţinători de grad
Doctoranzi
Postdoctoranzi
CNAA logo

 română | русский | english


versiune pentru tipar

Către instituţiile organizatoare de doctorat în domeniul ştiinţelor medicale


Consiliul Național pentru Acreditare și Atestare Vă informează că demarează procedura de revizuire a comisiilor de experți pe ramuri ştiinţifice în domeniul ştiinţelor medicale, formate în baza Hotărârii Comisiei de Atestare a cadrelor ştiinţifice şi ştiinţifico-didactice a Consiliului Naţional pentru Acreditare şi Atestare din 23 mai 2012 (nr. AT-3/3).

Va rugăm respectuos, în termen cât mai restrâns, să prezentaţi propunerile Dvs. pentru componențele revizuite ale comisiilor de experți pe ramuri ştiinţifice în domeniul ştiinţelor medicale, cu respectarea prevederilor Regulamentului cu privire la funcţionarea instituţiei de experţi a CNAA, art. 2, pct. (1), (4); art.3, pct. (1), (2).

Demersul instituţiei va conţine următoarele acte: 1. Lista experţilor pe profiluri şi specialităţi ştiinţifice (câte 1-3 la fiecare specialitate); 2. Fişa expertului CNAA (Anexă).

Revizuirea componenţelor nominale ale comisiilor de experţi pe ramuri ştiinţifice este necesară în vederea actualizării şi extinderii numărului membrilor comisiilor de experţi, precum şi elaborării Registrului naţional al experţilor CNAA.

Preşedinte al CNAA
academician Valeriu CANŢER

FIŞA EXPERTULUI