Comisia de atestare
Comisia de acreditare
Comisiile de experţi
Dispoziţii, instrucţiuni
Acte normative
Nomenclator
Instituţii
Consilii
Seminare
Teze
Conducători de doctorat
Deţinători de grad
Doctoranzi
Postdoctoranzi
CNAA logo

 română | русский | english


versiune pentru tipar

Mărţişoare. Mărţişoare...


1 martie 2018

Și iar e Martie în calendar, luna echinocțiului de primăvară, dedicată zeului și planetei Marte.

În pofida gerului de afară, Mărțișorul este unicul, dar și cel mai rezistent în timp, simbol al reînvierii naturii, al binelui şi al bunăstării, al dragostei şi admiraţiei. El ne aduce optimism şi credinţă...

Cândva se considera că mărțișoarele erau aducătoare de fericire și noroc. Cu timpul, ele și-au pierdut însemnătatea de amuletă purtătoare de sănătate, devenind mai mult un simbol al venirii primăverii.

Consiliul Național pentru Acreditare și Atestare aduce tuturor celor ce ne-au susținut pe tot parcursul anilor (conducerii şi membrilor: seminarelor ştiinţifice de profil din cadrul instituţiilor, comisiilor de experţi pe ramuri ştiinţifice ale CNAA, comisiilor de experţi unificate ale CNAA, comisiilor specializate de evaluare a organizațiilor din sfera științei și inovării și, nu în ultimul rând, membrilor Comisiei de acreditare și Comisiei de atestare ale CNAA) câte un mărțișor, împletit cu sincere mulțumiri. Vă urează sănătate multă și succese binemeritate în activitatea Dumneavoastră de cercetare.