Comisia de atestare
Comisia de acreditare
Comisiile de experţi
Dispoziţii, instrucţiuni
Acte normative
Nomenclator
Instituţii
Consilii
Seminare
Teze
Conducători de doctorat
Deţinători de grad
Doctoranzi
Postdoctoranzi
CNAA logo

 română | русский | english


versiune pentru tipar

Mesaj de felicitare academicianului Valeriu CANŢER cu ocazia conferirii înaltei distinctii de stat Ordinul "Gloria Muncii"


11 noiembrie 2010

10 Noiembrie 2010 Un grup de oameni de ştiinţă a fost decorat cu distincţii de stat

MULTSTIMAT ACADEMICIAN

Valeriu CANŢER!

Este o mare onoare şi o mare responsabilitate o Distincţie de Stat, acest lucru marchează nu doar persoana celui distins, ci şi contextul în care s-a format şi în care a obţinut rezultate de excelenţă.

Dvs. deţineţi PATRONATUL în cercetarea ştiinţifică în domeniul fizicii, aveţi ÎNTÎIETATEA de vârstă în obţinerea înaltului titlu ştiinţific de academician, sunteţi în CENTRUL ştiinţei din Republica Moldova, prin funcţia pe care o deţineţi - PREŞEDINTELE CNAA şi sunteţi mereu în CĂUTAREA esenţelor acestei lumi, prin calitatea de îndrumător şi de om de ştiinţă.

CREATIVITATEA şi CĂUTAREA sunt coordonatele activităţii Dvs., CORECTITUDINEA şi INTELIGENŢA sunt trăsăturile pe care le dezvoltaţi tuturor celora cu care conlucraţi, VALOAREA şi ARGUMENTUL sunt nevacanţele gândirii Dvs. dinamice, iscoditoare, devastatoare şi mobilizatoare. O asemenea personalitate vie, colorată spiritual, desemnată pentru descoperiri, care ştie şi poate a lucra constructiv, care cucereşte prin siguranţă şi simplitate, nici nu putea să nu obţină asemenea rezultate deosebite, printre care se înscrie atât de nobil înalta Distincţie de Stat ORDINUL „GLORIA MUNCII”.

Colectivul CNAA este în consens cu sentimentele Dvs. de mulţumire şi apreciere binemeritată, este onorat şi VĂ aduce FELICITĂRI cu ocazia acestei realizări a Dvs., se bucură pentru evenimentul care V-a plasat în centrul atenţiei comunităţii ştiinţifice din Republica Moldova şi Vă doreşte noi şi frumoase realizări în perspectivele de schimbare ce se produc permanent în viaţa noastră de azi şi îşi exprimă siguranţa că VIITORUL Dvs. va fi în ascensiune pe calea realizărilor, de care vor beneficia toţi cei încadraţi în activitatea de cercetare.

Dvs. întruchipaţi un IDEAL de LIDER, de aceea va prospera tot ce vine în contact cu deosebita Dvs. minte şi dăruinţă lucrului.

FELICITĂRI DIN SUFLET, ONORAT PREŞEDINTE AL CNAA!

Colectivul CNAA