|
Gr | Tema | Specialitatea | Instituţia | Rolul | Data aprobării |
D | Valorificarea şrotului de nuci şi obţinerea produselor de cofetărie | 05.18.01 | UTM | conducător | 06.10.2016 |
D | Tehnologii de obţinere a emulsiilor alimentare din amestec de uleiuri de floarea-soarelui şi seminţe de struguri | 05.18.01 | UTM | conducător consultant Sturza Rodica |
09.10.2012 |
D | Cercetări privind fortificarea cu iod a uleiurilor vegetale pentru obţinerea produselor alimentare | 05.18.01 | conducător consultant Sturza Rodica |
18.06.2009 | |
D | Cercetări privind influenţa compoziţiei şi a factorilor tehnologici asupra biodisponibilităţii fierului din produse alimentare fortificate | 05.18.01 | conducător | 28.02.2008 | |
D | Ameliorarea valorii nutritive a produselor de panificaţie prin fortifierea cu cationi de calciu | 05.18.01 | conducător consultant Sturza Rodica |
19.04.2007 |