Comisia de atestare
Comisia de acreditare
Comisiile de experţi
Dispoziţii, instrucţiuni
Acte normative
Nomenclator
Instituţii
Consilii
Seminare
Teze
Conducători de doctorat
Deţinători de grad
Doctoranzi
Postdoctoranzi
CNAA logo

 română | русский | english


versiune pentru tipar

Speranţe şi reînnoiri pentru frumoasele noastre Doamne şi Domnişoare!


4 martie 2016

Tradițional primăvara vine în casele noastre cu două sărbători pline de lumină și tandrețe – Mărțișorul și Ziua Internațională a Femeilor. Sărbătoarea jumătății frumoase a omenirii - 8 martie nu este doar o sărbătoare la început de primăvară și o ocazie pentru festivități oficiale, ci incontestabil un bun prilej pentru a ne exprima cu sinceritate tot respectul și toată gratitudinea față de mamele, soțiile, surorile, prietenele și colegele noastre.

Ziua Internațională a Femeilor a fost mai întâi un simbol al luptei pentru drepturile femeilor care munceau, apoi o sărbătoare a mamelor în țările fostului bloc sovietic, iar în prezent este o ocazie de bucurie și răsfăț pentru toate femeile din lume.

Stimate Doamne și Domnișoare, Vă dorim să aveți o sărbătoare cât mai caldă și cât mau frumoasă alături de cei care vă iubesc și vă prețuiesc. Noi bărbații sincer recunoaștem că avem mare nevoie de Domniile Voastre!

Să trăiți în sănătate și liniște, la adăpost de vicisitudinile acestor timpuri de restriște. Să aveți parte de mai puține griji și mai multe zile luminoase, pline de bucurii și de vești bune. Să simțiți mai puțin apăsarea problemelor cotidiene și să Vă lăsați sufletul deschis pentru aerul primăvăratic, care va aduce noi speranțe și reînnoiri. Fiți pline de dorințe și să aveți oportunități pe potrivă în realizarea lor! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să Vă însoțească pretutindeni!

Academician Valeriu CANŢER,
Preşedintele Consiliului Naţional pentru Acreditare şi Atestare