Comisia de atestare
Comisia de acreditare
Comisiile de experţi
Dispoziţii, instrucţiuni
Acte normative
Nomenclator
Instituţii
Consilii
Seminare
Teze
Conducători de doctorat
Deţinători de grad
Doctoranzi
Postdoctoranzi
CNAA logo

 română | русский | english


versiune pentru tipar

A demarat procedura de evaluare şi acreditare ştiinţifica a Universităţii de Stat de Medicina şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu"


9 iunie 2016

La 9 iunie 2016, a demarat procedura de evaluare și acreditare științifică a Universităţii de Stat de Medicina şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu" din RM. În acest scop, prin ordinul președintelui CNAA, academician Valeriu CANȚER, a fost creată Comisia specializată pentru evaluarea USMF pe 7 profiluri în frunte cu doctor habilitat în medicină, profesor universitar, cardiolog cu renume dna Eleonora VATAMAN.

Comisia specializată include 7 subcomisii în componența cărora au fost incluși specialiști în domeniul medicinii și biologiei, binecunoscuți în Republica Moldova.

Ieri, la orele 15.00 în incinta USMF, în Sala Senatului, a avut loc întîlnirea cu administrația, colectivul instituției și prima ședință a Comisiei specializate. La ședință au fost prezenți rectorul USMF, profesor universitar, doctor habilitat, academician Ion ABABII, prorectorul USMF, profesor universitar, doctor habilitat, Olga CERNEȚCHI, vicepreședintele CNAA, conducător al Comisiei de acreditare a organizațiilor din sfera științei și inovării a CNAA, profesor cercetător,doctor habilitat, Valeriu DERJANSCHI, șeful Direcției de Evaluare și Acreditare, doctor habilitat, Vitalie MINCIUNA și consultanții direcției respective a CNAA.