Comisia de atestare
Comisia de acreditare
Comisiile de experţi
Dispoziţii, instrucţiuni
Acte normative
Nomenclator
Instituţii
Consilii
Seminare
Teze
Conducători de doctorat
Deţinători de grad
Doctoranzi
Postdoctoranzi
CNAA logo

 română | русский | english


versiune pentru tipar

Sărbători fericite şi pline de lumină!


29 aprilie 2016

Odată cu intrarea primăverii în drepturile ei depline, cu abundenţa de flori şi lumină în jurul nostru, actul miraculos al reînvierii naturii se întregeşte pentru noi, fiinţele umane, cu cel al Învierii Domnului. Această minune a Învierii lui Iisus Hristos – act divin care a dat oamenilor speranţa de bine, de continuitate a vieţii, de încredere în viitor – ne face să ne simţim afiliaţi spiritului universal şi să trecem prin noi cu pietate miracolul cu o istorie de peste 2000 mii de ani. Sfintele Paşti – una din cele mai mari Sărbători ale creştinătăţii – vine în casele noastre cu mesajul divin de a emana lumină şi bunătate, cu îndemnul de a dărui iubire şi fericire.

Fie ca sărbătoarea Învierii Domnului plină de mireasma florilor de primăvară, să ne lumineze spiritul şi cugetul pentru a canaliza lucrurile spre bine, pe calea bunăstării şi a prosperităţii. Şi dacă e vorba de Paşti, de miracolul acestei sărbători, să avem încredere în ziua de mâine, în supremaţia luminii asupra întunericului, binelui asupra răului, cunoaşterii asupra ignoranţei.

Bucuria Învierii Domnului să vă aducă tuturor linişte în suflet, pace şi fericirea de a trăi aceste clipe magice alături de cei dragi.

Cu lumânări aprinse din lumina Domnului să rostim şi de această dată: "Hristos a Înviat!" şi să auzim răspunsul binevoitor şi conciliant "Cu adevărat a Înviat!"

Academician Valeriu CANŢER,
Preşedintele Consiliului Naţional pentru Acreditare şi Atestare